divendres, 11 de juliol del 2008

Ja som a Finlandia

Hola que tal!!!

Si si, ja som a Finlandia. Després de quatre dies de kilòmetres i kilòmetres hem arribat a Rovaniemi. A algú potser li sonarà perquè aquí hi viu aquell panxut i barbut amb roba vermella que fa la competència al nostre tió. Avui hem visitat l'Artikum ( exposició sobre les cultures de l'Àrtic ) i a la tarda visitarem Rovaniemi i de pas descansarem una mica de cotxe. Aquí ja no es fa de nit i la llum ès una passada, per descriure-ho d'alguna manera: és una posta de sol inacabable ( sempre amb el permís dels núvols).

Estem a escassos 66¤ 32' Nord, que és el mateix que dir el cercle polar àrtic, o sigui que al creuar-lo haurem de fer les fotos de rigor que esperem us poguem penjar en una propera conexió. Demá reempendrem la marxa cap al Nord altra vegada per anar-nos acostant a la peninsula de Varanger.

Res més, avui us deixem sense foto perquè estem en una biblioteca i no tenim els mitjans necessaris o sigui que ... continuarà

Fins a la pròxima conexió

Roger i Laura

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola pareja !!!!! Quina enveja, aqui fot una calor que no surten ni les serps. Apali ja veig que encara no has pescat cap wireless.


Junior

Anònim ha dit...

Doncs jo era a Calonge i vaig agafar la bici per veure si us veia marxar, però quan era a Palamós ja no vaig poder més.
Apa, records, punyeteros!

Xetes

Anònim ha dit...

HOLA TROTAMUNDOS!
LA FAMILIA VAQUÉ-FONT JA HAN LLEGIT LES NOVETATS! ITEM MOOOOLT CONTENTS!! I ARA FEM PROVES D'AIXÒ DELS MISSATGES!! :-)
X SPT TOT IGUAL...IGUAL DE MORT...JEJEJE!!
APALI VAGI BÉ!
FAMILIA VAQUE-FONT!