dissabte, 12 de juliol del 2008

Bye bye, Finlandia



Hola a tothom. Ja ho veièu, entrar a Noruega i trobar la primera wifi lliure, o sigui que aprofitem el moment i us fem cinc cèntims ben fets de tot plegat.

Com podeu comprovar en el mapa, des de dilluns hem anat pujant per França, Alemanya, Dinamarca, Suècia i Finlàndia. En aquest últim país és on potser hem fet més aturades ja que el paisatge ha començat a esdevenir feréstec de veritat. Molt poca gent i grans extensions de boscos i llacs. També hem creuat el cercle polar artic o sigui que ja no es pon el sol.

Avui comença el nostre viatge pròpiament dit, acabem d'entrar a Noruega, som a Tana Bru i ens dirigirem cap a la peninsula de Varanger on esperem observar força espècies d'aus.

fins al pròxim wifi

Roger i Laura

divendres, 11 de juliol del 2008

Ja som a Finlandia

Hola que tal!!!

Si si, ja som a Finlandia. Després de quatre dies de kilòmetres i kilòmetres hem arribat a Rovaniemi. A algú potser li sonarà perquè aquí hi viu aquell panxut i barbut amb roba vermella que fa la competència al nostre tió. Avui hem visitat l'Artikum ( exposició sobre les cultures de l'Àrtic ) i a la tarda visitarem Rovaniemi i de pas descansarem una mica de cotxe. Aquí ja no es fa de nit i la llum ès una passada, per descriure-ho d'alguna manera: és una posta de sol inacabable ( sempre amb el permís dels núvols).

Estem a escassos 66¤ 32' Nord, que és el mateix que dir el cercle polar àrtic, o sigui que al creuar-lo haurem de fer les fotos de rigor que esperem us poguem penjar en una propera conexió. Demá reempendrem la marxa cap al Nord altra vegada per anar-nos acostant a la peninsula de Varanger.

Res més, avui us deixem sense foto perquè estem en una biblioteca i no tenim els mitjans necessaris o sigui que ... continuarà

Fins a la pròxima conexió

Roger i Laura

diumenge, 6 de juliol del 2008

3, 2, 1 ... Tot a punt

Ja ho tenim tot preparat, demà compres d'última hora i carretera i manta. Sempre ens passa el mateix, el dia abans de marxar, no sembla que demà marxem de casa durant tants dies, no sé, és una sensació extranya que desapareix automàticament a la que comences el viatge.

Després d'un bon dinar agafem el troncomòbil i amunt. Vinga fins al pròxim wifi que trobem

Roger i Laura