dissabte, 12 de juliol del 2008

Bye bye, Finlandia



Hola a tothom. Ja ho veièu, entrar a Noruega i trobar la primera wifi lliure, o sigui que aprofitem el moment i us fem cinc cèntims ben fets de tot plegat.

Com podeu comprovar en el mapa, des de dilluns hem anat pujant per França, Alemanya, Dinamarca, Suècia i Finlàndia. En aquest últim país és on potser hem fet més aturades ja que el paisatge ha començat a esdevenir feréstec de veritat. Molt poca gent i grans extensions de boscos i llacs. També hem creuat el cercle polar artic o sigui que ja no es pon el sol.

Avui comença el nostre viatge pròpiament dit, acabem d'entrar a Noruega, som a Tana Bru i ens dirigirem cap a la peninsula de Varanger on esperem observar força espècies d'aus.

fins al pròxim wifi

Roger i Laura

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola cosins, anem seguint la vostra aventura de prop. Que disfruteu molt i ens veiem d'aqui a poc. ja ens ensenyareu les fotos.

Anònim ha dit...

hola nois!! Des del Ripollès la Concep us segueix i així sembla que fem una mica el viatge també nosaltres. Ostres, que amunt que esteu ja!
Suposo que no heu tingut temps per aturar-vos gaire per Stokholm. Bé que m'enrotllo molt jo. Una abraçada. Aquí segueix plovent. Ahir 35 litres
una abraçada
Concep

Anònim ha dit...

hola ja seguim el vostre viatge, de segur que és molt maco, pero ja ho veurem més bé quan arribeu, amb totes les mils fotografies que tireu, fins aviat , pares mercè i ramón

Anònim ha dit...

Que tal parella! ens feu molta enveja. Des de les Llosses també us anem seguint.
Amb la imaginació...!!!
Petons.
Gemma

Laia ha dit...

Ei!!!! He mirat el recorregut que heu fet al mapa adjunt al blog i em sembla que ja m'he marejat... je je!!! Segur que el tronkomòbil treu FUM!

Aneu informant que això és molt divertit! Sobretot xls que aquest any viurem les vacances a través de les experiències alienes!!!

Un petonàs!
Laia

Anònim ha dit...

Ei Quina enveja!!!!
Jo de gran vull ser com vosaltres...
Roger barrejar horaris amb viatge dels altres és molt emocionant!!!
Que us vagi molt bé!!!!
Íngrid

Anònim ha dit...

Kom vaixòooooooooooooo???
ja veig que de collons no trempats?, quina enveja, jo aqui barallant'me amb els quillos i vosaltres tirant fotos, en fi , és lo que hay´.
Que vagi molt bé tot i ja anirem mirant el blog quan hi hagi un moment, que d'aquí a poc a nosaltres si que ens faltaran mans o sigui que ja l'hi podeu dir al de la barba blanca que aquest nadal ens foti un cop de ma.
saluteixons!!!

m@rc o el primo de zumosol